Tule meille töihin!

Tule mukaan rakentamaan parasta hyvinvointialuetta Vantaan ja Keravan asukkaille!

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa ensi vuoden alusta sosiaali-, terveys ja pelastuspalvelut 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme yhdessä hyvinvointialuetta, joka on asukkaidensa ja työntekijöidensä näköinen. Tavoitteenamme on luoda dynaamisia ja kehittyviä toimintatapoja voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.

Kunnat hoitavat sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön sekä opiskeluhuollon kuraattorien ja psykologien rekrytointia vuoden 2022 ajan. Samoin pelastuslaitos hoitaa oman henkilöstönsä rekrytoinnin vuoden 2022 ajan.

Avoimet työpaikat

Projektisuunnittelija, 6 paikkaa, Vantaan ja Keravan Suomen kestävän kasvun ohjelman mukainen hanke

Piirroskuva ihmisistä

Haemme monialaisesta kehittämistyöstä innostuneita ja monikulttuurisuusosaamista omaavia psykiatrisia sairaanhoitajia ja sosiaaliohjaajia edistämään tätä työtä alueemme terveyskeskuspalveluissa yhdessä asiakkaiden kannalta keskeisten toimijoiden kanssa. 

Projektisuunnittelija toimii Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen Vake Hyvä – Hyvät palvelut -hankkeen (RRP/ Suomen kestävän kasvun ohjelma) HyväTerveyskeskus -kehittämiskärjessä ja tekee yhteistyötä hankkeen muiden kärkien sekä hyvinvointialueella tehtävän muun kehittämisen kanssa.'

Lue lisää ja hae meille töihin!

 

Avainsanat

TyöpaikatHyvinvointialue