Kohderyhmä: Asukkaat

Vantaa edistää kaupungin asukkaiden hyvinvointia ja asukkaat voivat vaikuttaa kaupungin palveluihin sekä toimintaan monin tavoin.

Järjestöyhteistyö vauhdilla liikkeelle kesän jälkeen!

Uutinen

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen järjestöyhteistyö jatkuu aktiivisena syksyllä 2022.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue kutsuu järjestöt infoiltaan

Tiedote

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue järjestää infotilaisuuden alueen järjestöille ke 31.8. klo 17-19 Teamsin välityksellä.

Hyvinvointialueen valmistelu aikataulussa kiireestä huolimatta

Uutinen

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen valmistelu etenee aikataulussa, toimialajohtajavalintoja on tehty ja asukas- sekä järjestöinfojen tallenteet ovat katsottavissa.

Etä- ja mielenterveyspalvelut kehittämiskohteina Vantaalla ja Keravalla

Uutinen

Vantaan ja Keravan sosiaali- ja terveyspalveluissa kehitetään mm. kotiin annettavia etäpalveluja sekä mielenterveyspalveluja. Hyvinvointialueen palvelujen suunnittelu on jo pitkällä.

Millainen on VAKE asiakkaan ja työntekijän silmissä?

Uutinen

Brändi- ja työnantajakuvatyötä on tehty rinta rinnan strategian valmistelun kanssa. Hyvinvointialueen strategia toimii pohjana ja johtotähtenä sekä brändi-identiteetille, että työnantajakuvalle. Yhteistyöllä on varmistettu, että kaikki kolme ovat linjassa keskenään.

”Kaikki suunniteltu on saatu tehtyä kiireestä huolimatta”

Uutinen

Aluehallituksen kevät on puheenjohtaja Raja-Ahon mukaan ollut hurja. Vaikka oli tiedossa, että uuden organisaation luomisessa on valtava työ, on työn määrä silti yllättänyt.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen ensimmäinen järjestöinfo keräsi lähes 70 osallistujaa

Uutinen

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen ensimmäinen järjestöinfo järjestettiin tiistaina 14.6.

Aluevaltuusto valitsi hyvinvointialueelle neljä toimialajohtajaa

Tiedote

Toimialajohtajien vaaleista dramaattisin oli terveydenhuollon palvelujen johtajan vaali. Yhden äänen tultua hylätyksi äänet menivät tasan, jolloin vaali ratkaistiin arvalla.

Apotti-järjestelmä tukee Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen käynnistämistä

Blogi Kädet sotessa

"Vaken ja Apotin tulee olla oman alueensa selkeitä uudisraivaajia. Yhdistämällä voimamme entistä tiukemmin pystymme näyttämään muulle Suomelle suuntaa siitä, miten kuntalaisille pystytään tarjoamaan parempia ja saavutettavampia sote-palveluja.", kirjoittavat Timo Aronkytö ja Hannu Välimäki

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen asukastilaisuus YouTubessa 17.6.

Tiedote

Tervetuloa seuraamaan Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen asukastilaisuutta YouTuben välityksellä perjantaina 17.6.2022 klo 10–11!