Asiasana: Perhekeskukset

Videosarja perheille – tietoa nepsykirjosta

Uutinen

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen YouTube-kanavalla on julkaistu videoita, joissa kuvataan nepsykirjoa ja annettaan huoltajille käytännön läheisiä vinkkejä arkeen ja lapsen kanssa toimimiseen.

Perheiden palvelujen kehitystä ja tukea mielenterveyspalveluihin hakeutumiseen

Uutinen

Vantaa–Kerava-sote: Asukkaan asialla -hankkeessa kehitetty perheiden tuen paketti julki, Terapianavigaattori käyttöön Vantaalla ja Keravalla, Et ole yksin -video rohkaisee nuoria hakemaan apua.

Perheiden palvelujen uusia tuulia ja kehitystyön tuloksia

Uutinen

Vantaan ja Keravan lasten, nuorten ja perheiden palvelujen kehittäjät kokoontuivat perhekeskustoiminnan kehittämisen syysseminaariin keskiviikkona 24.8.2022.

Sote-palvelujen kehitys kantaa hedelmää

Uutinen

Vantaa–Kerava-sote: Asukkaan asialla -hankkeessa tehty työ on vienyt muun muassa perheiden palveluja sekä mielenterveys- ja päihdepalveluja eteenpäin Vantaalla ja Keravalla.

Järjestöjen ja yhteisöjen osallisuus keskeistä perhekeskuksessa - haastattelut kehittämisen tukena

Blogi Kädet sotessa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella tulevaisuudessa toimiva perhekeskus kokoaa saman katon alle perheiden sosiaali- ja terveyspalvelut kattavasti. Tavoitteena on tukea perheitä eri elämäntilanteissa, tuoda matalan kynnyksen palveluita helposti sekä tasapuolisesti kaikkien saavutettavaksi ja