Asiasana: Päihteet

Väkivallan vastainen teemaviikko marraskuussa, järjestöinfot lähteneet käyntiin avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Uutinen

Marraskuussa vietetään väkivallan vastaista teemaviikkoa. Mielenterveys- ja päihdealan järjestöinfot ovat käynnistyneet Myyrmäessä.

Tietoa ja vertaistukea järjestöinfoista avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Uutinen

Myyrmäen terveysaseman mielenterveys- ja päihdealan järjestöinfot käynnistyivät 1.9.2022 ja jatkuvat 15.12.2022 saakka.

Perheiden palvelujen kehitystä ja tukea mielenterveyspalveluihin hakeutumiseen

Uutinen

Vantaa–Kerava-sote: Asukkaan asialla -hankkeessa kehitetty perheiden tuen paketti julki, Terapianavigaattori käyttöön Vantaalla ja Keravalla, Et ole yksin -video rohkaisee nuoria hakemaan apua.

Sote-palvelujen kehitys kantaa hedelmää

Uutinen

Vantaa–Kerava-sote: Asukkaan asialla -hankkeessa tehty työ on vienyt muun muassa perheiden palveluja sekä mielenterveys- ja päihdepalveluja eteenpäin Vantaalla ja Keravalla.

Opas päihteiden käytöstä huolestuneille – palvelut yksiin kansiin

Blogi Kädet sotessa

Päihteiden käyttöön liittyvät haasteet näkyvät ihmisten elämässä monilla eri tavoin ja päihteitä käyttävillä henkilöillä saattaa olla useita eri tuen tarpeita. Tukea tarjoavien toimijoiden, niin kunnallisten kuin järjestöjenkin, kirjo on laaja ja aina tukea tarvitseva henkilö ei tiedä, miten päästä

Opas päihteiden käytöstä huolestuneille pilotointiin Vantaalla

Blogi Kädet sotessa

Vantaa–Kerava-sote: Asukkaan asialla -hankkeen Mielenterveys- ja päihdepalveluiden projektissa suunniteltu Opas päihteiden käytöstä huolestuneille on otettu pilottikäyttöön Vantaalla. Opas pohjautuu Sininauhasäätiön Oppaaseen kadun kansalle.