Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen järjestöyhteistyökysely avoinna!

Uutinen

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen järjestöyhteistyökysely on suunnattu alueen järjestöille, jotka tekevät jo yhteistyötä Vantaan ja Keravan sosiaali- ja terveyspalvelujen tai pelastuslaitoksen kanssa tai jotka ovat kiinnostuneet yhteistyöstä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kanssa. Kyselyyn voi vastata 11.9.2022 mennessä.

Hiekkalaatikoo, jossa on leluja

Syksyn aikana Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella järjestetään mm. järjestöyhteistyön työpajoja

Vantaan ja Keravan alueen sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimi siirtyvät Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen järjestämisvastuulle 1.1.2023. Hyvinvointialueen sekä alueen kaupunkien ja järjestöjen tulevaa yhteistyötä on valmisteltu kevään 2022 aikana vauhdilla ja valmistelu jatkuu syksyn aikana.

Järjestöt ovat Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen tärkeitä kumppaneita. Haluammekin tarjota järjestötoimijoille erilaisia osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia järjestöyhteistyön valmistelussa.

Nyt avoinna olevassa järjestöyhteistyökyselyssä kerätään järjestöiltä ajatuksia, kokemuksia ja toiveita järjestöyhteistyön nykytilasta ja tulevaisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollon nykyisten toimialojen sekä pelastuslaitoksen kanssa. Kyselyn kautta on myös mahdollista ilmoittaa kiinnostuksesta osallistua syksyn järjestöyhteistyön työpajoihin ja mahdollisesti perustettavaan järjestöjen omaan kehittämisryhmään.

Vastaa kyselyyn osallistuvavantaa.fi-sivustolla 11.9.2022 mennessä!

Järjestöille on myös luotu osallistuvavantaa.fi-sivustolle Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen järjestöyhteistyön sivu, jonne kootaan valmisteluun liittyviä erilaisia osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia.

Tutustu järjestöyhteistyön valmisteluun tarkemmin osallistuvavantaa.fi-sivustolla!

Lisätietoja

Pia Tasanko-Lavikainen

Vantaa–Kerava-sote: Asukkaan asialla -hanke
Erityisasiantuntija
040 772 4468 pia.tasanko-lavikainen@vantaa.fi