Järjestöyhteistyö vauhdilla liikkeelle kesän jälkeen!

Uutinen

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen järjestöyhteistyö jatkuu syksyllä 2022 aktiivisena. Järjestöyhteistyökysely on avoinna elo-syyskuun vaihteessa ja 31.8. pidetään järjestöjen infoilta. Järjestöt ovat myös aktiivisesti mukana palvelujen tuotannossa mielenterveys- ja päihdealan järjestöinfokokeilussa!

Henkilöt kävelevät kohti siltaa

Matka kohti yhteistä hyvinvointialuetta jatkuu syksyllä

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen järjestöyhteistyökysely on avoinna 11.9.2022 saakka. Kysely on suunnattu alueen järjestöille, jotka tekevät jo yhteistyötä Vantaan ja Keravan sosiaali- ja terveyspalvelujen tai pelastuslaitoksen kanssa tai jotka ovat kiinnostuneet yhteistyöstä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kanssa. Kyselyllä kartoitetaan alueen järjestöjen ajatuksia, kokemuksia ja toiveita yhteistyöstä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kanssa.

Lue lisää järjestökyselystä Vantaan verkkosivuilta.

Hyvinvointialueen infoilta alueen järjestöille pidetään Teamsin välityksellä keskiviikkona 31.8.2022 kello 17-19. Tilaisuudessa käydään läpi hyvinvointialueen valmistelun etenemistä, järjestöyhteistyön valmistelua sekä digitaalisten palvelujen kehitysmahdollisuuksia.

Lue lisää infoillasta Vantaan verkkosivuilta.

Järjestöt ovat hyvinvointialueelle myös merkittävä kumppani palveluntuotannossa. Syyskuussa Vantaa–Kerava-sote: Asukkaan asialla -hankkeessa kehitetyt mielenterveys- ja päihdealan järjestöinfot käynnistyvät Myyrmäen terveysasemalla. Torstaisin pidettävät infot tuovat järjestöjen palvelut saman katon alle, lähelle asiakasta.

Lue lisää järjestöinfoista Vantaan verkkosivuilta.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluehallituksessa keskusteltiin 16.8.2022 muun muassa järjestöjen avustuksista. Päätöksiä avustuksista ei vielä tehty, vaan avustusperiaatteiden valmistelua jatketaan ja ne tuodaan myöhemmin syksyllä päätöksentekoon.

Lue lisää aluehallituksen kokouksesta Vantaan verkkosivuilta.