Hyvinvointialueen valmistelu aikataulussa kiireestä huolimatta

Uutinen

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle on valittu neljä toimialajohtajaa ja valmistelutyö on aikataulussa. Järjestö- ja asukasinfojen tallenteet katsottavissa.

Ihmisiä rannalla

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen valmistelu on edennyt aikataulussa kesään.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja Maarit Raja-Aho toteaa hyvinvointialueen valmistelutyön olevan aikataulussa, kiireestä huolimatta. Suoraan tuleviin hyvinvointialueen toimipisteisiin jalkautuminen sekä usean aluehallituksen jäsenen sote-alan kokemus ovat tuoneet hyvinvointialueen valmistelutyöhön näkemystä siitä, mitä hyvinvointialueen tulevat työntekijät ja asiakkaat kokevat tärkeäksi.

Lue Maarit Raja-Ahon haastattelu Vantaan verkkosivuilta.

Ennen kesätaukoaan Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluevaltuusto valitsi hyvinvointialueen vanhuspalvelujen toimialajohtajaksi Minna Lahnalampi-Lahtisen, konsernipalvelujen toimialajohtajaksi Mikko Hokkasen, terveydenhuollon palvelujen toimialajohtajaksi Kati Liukon ja lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimialajohtajaksi Hanna Mikkosen.

Lue uutinen toimialajohtajien valinnasta Vantaan verkkosivuilta.

Myös Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluehallitus kokoontui ennen kesätaukoaan. Kokouksessa käsiteltiin mm. monikulttuurisuusasiain neuvottelukunnan sekä Helsingin ja Uudenmaan hyvinvointialueiden yhteistyöryhmän perustamista.

Lue uutinen aluehallituksen kokouksesta Vantaan verkkosivuilta.

Asukas- ja järjestöinfojen tallenteet katsottavissa

Kesäkuussa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella pidettiin sekä asukas- että järjestötilaisuudet. Etänä pidettyjen tilaisuuksien tallenteet ovat katsottavissa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen YouTube-kanavalla. Järjestötilaisuuteen osallistui yli 70 henkilöä ja tilaisuutta kuvailtiin positiiviseksi kokemukseksi.

Lue uutinen järjestötilaisuudesta Vantaan verkkosivuilta.

Avainsanat

HyvinvointialueSOTE-uudistusPäätöksetOsallisuus