Hyvinvointialueen talousarvio julkaistu, asiakasmaksuista linjattu aluehallituksessa

Uutinen

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella on tehty päätöksiä mm. taloudesta, strategiasta ja asiakasmaksuista.

Kaksi henkilöä katsoo kiikareilla

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen strategia ja taloussuunnitelma määrittelevät hyvinvointialueen toimintaa myös tulevina vuosina

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen vuoden 2023 talousarvio sekä vuosien 2023–2026 taloussuunnitelma on julkaistu. Vuoden 2023 talousarvio on vielä alijäämäinen, mutta talouden tasapaino arvioidaan saavutettavan jo nykyisellä taloussuunnitelmakaudella. Taloussuunnitteluun vaikuttavat alueelliset piirteet, kuten väestön ikääntyminen ja yhden vanhemman perheiden määrä, sekä metropolialueen yleiset haasteet, kuten korkeat asumiskustannukset, asunnottomuus ja päihdeongelmat.

Lue lisää talousarviosta verkkosivuiltamme!

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluehallitus on tehnyt linjauksia hyvinvointialueen asiakasmaksuista. Asiakasmaksujen yleisenä lähtökohtana on hyvinvointialueen taloudellinen ja sosiaalinen kestävyys, jota seurataan ja analysoidaan vuosittain. Maksujen harmonisoinnilla pyritään pitämään niiden kokonaisvaikutus nykyisen tasoisena.

Lue lisää asiakasmaksuista verkkosivuiltamme!

Aluehallitus hyväksyi myös hyvinvointialueen strategian vuosille 2023–2025. Strategiaesityksen mukaan hyvinvointialueen tavoitteiden saavuttaminen edellyttää hyvinvoinnin ja turvallisuuden vahvistamista, palvelutason parantamista, henkilöstön arvostamista, yhteistoimintaa sekä hyvää taloudenpitoa.

Lue lisää hyvinvointialueen strategista verkkosivuiltamme!

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue järjestää alueen asukkaille kaksi infotilaisuutta loppuvuoden aikana. Tilaisuudet järjestetään etätoteutuksena ja niitä voi seurata kuka tahansa kiinnostunut verkon välityksellä. Tilaisuudet järjestetään torstaina 24.11. ja torstaina 15.12. kello 18–19.

Lue lisää asukasinfoista verkkosivuiltamme!