Hyvinvointialueen kolmas järjestöjen infoilta marraskuussa

Uutinen

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue kutsuu alueen järjestöt infoiltaan tiistaina 8.11.2022 kello 17–19. Infoillassa käsitellään muun muassa järjestöavustusten ajankohtaista tilannetta.

Patsas Vantaan kaupungintalon edessä

Jatkossa sekä hyvinvointialue että kunnat avustavat sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutuotantoa tukevia järjestöjä

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kolmas järjestöjen infoilta pidetään tiistaina 8.11.2022 kello 17–19 Teamsin välityksellä. Infoillan ohjelma on seuraava:

  • Tervetuloa
  • Katsaus järjestöyhteistyön valmistelun etenemiseen 
    • Järjestöjen kehittämisryhmän ja sen toiminnan esittely
    • Syksyn järjestöyhteistyön työpajojen keskeisten tulosten esittely, keskustelu ja kommentointi
    • Tilannekatsaus järjestöavustusvalmisteluun
  • Järjestöjen ajankohtaiset asiat
  • Tilaisuuden yhteenveto

Osallistu Teams-tapahtumaan tästä linkistä!

Järjestöt ovat Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen tärkeitä kumppaneita. Hyvinvointialue haluaa tarjota järjestötoimijoille erilaisia osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia järjestöyhteistyön valmistelussa ja järjestöjen infoillat ovat osa tätä kokonaisuutta.

Infoillassa esittelemme syksyn järjestöyhteistyön työpajojen keskeisimpiä tuloksia liittyen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen järjestöyhteistyön tulevaisuuskuvaan ja kriittisiin askeliin kohti yhdessä hahmoteltua toivottua tulevaisuutta. Tilaisuudessa järjestöt pääsevät keskustelemaan järjestöyhteistyön tulevaisuudesta ja kommentoimaan kehittämistyöpajojen tuotoksia. Tilaisuuden tavoitteena on kuulla laajan toimijajoukon ajatuksia sekä tunnistaa keskeisiä kysymyksiä järjestöyhteistyön jatkokehittämistä varten.

Järjestöjen toimintaedellytysten turvaamisessa järjestöavustukset ovat erityisen tärkeässä osassa. Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluehallitus on 5.10. kokouksessaan hyväksynyt hyvinvointialueen järjestöavustusperiaatteet ja järjestöavustusten haku pyritään avaamaan marraskuun puolivälissä. Infoillassa kuullaan katsaus järjestöavustusten valmistelun tilanteesta.

Lue lisää Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen järjestöavustusperiaatteiden hyväksymisestä verkkosivuiltamme!

Seuraa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen järjestöyhteistyön kehittämistä OsallistuvaVantaa-sivustolta!

Lisätietoja

Pia Tasanko-Lavikainen

Vantaa–Kerava-sote: Asukkaan asialla -hanke
Erityisasiantuntija
040 772 4468 pia.tasanko-lavikainen@vantaa.fi