Hyvinvointialueen järjestöavustusperiaatteet hyväksytty, osallisuusohjelmaa viimeistellään

Uutinen

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen järjestöavustusperiaatteet hyväksytty, rekrytoinnit etenevät, osallisuusohjelman viimeistely jatkuu.

Leluhahmoja yhdessä

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen osallisuusohjelman 2023-2025 ohjaava teema on tasa-arvoinen ja yhdenvertainen osallisuus.

Vantaan ja Keravan kaupungit sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialue avustavat jatkossa yhdessä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutuotantoa tukevia järjestöjä. Hyvinvointialueen järjestöavustusperiaatteet on nyt hyväksytty ja järjestöavustusten haku pyritään avaamaan marraskuun 2022 puolivälissä.

Lue lisää järjestöavustusperiaatteista verkkosivuiltamme!

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontui tiistaina 27.9. Kokouksessa päätettiin muun muassa hyvinvointialueen aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimialajohtajasta sekä hyvinvointialueen investointisuunnitelmasta vuosille 2023–2027.

Lue lisää aluevaltuuston kokouksesta verkkosivuiltamme!

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluehallitus kokoontui keskiviikkona 5.10. Kokouksessa muun muassa linjattiin hyvinvointialueen järjestöavustusperiaatteista sekä päätettiin sote-palvelujen kehittämishankkeiden valtionavustusten siirtämiseksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle.

Lue lisää aluehallituksen kokouksesta verkkosivuiltamme!

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen osallisuusohjelman kommentointijakso on päättynyt. Osallisuusohjelman toimenpiteitä viimeistellään kommenttien perusteella ennen sen esittelyä lähidemokratia- ja osallisuuslautakunnalle ja hyväksymistä aluevaltuustossa.

Seuraa osallisuusohjelman suunnittelutyötä OsallistuvaVantaa-sivustolla!

Avainsanat

HyvinvointialueSOTE-uudistusOsallisuus