Aluevaltuusto valitsi Kirsi Leväpelton aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimialajohtajaksi

Uutinen

Aluevaltuusto hyväksyi lisäksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen investointisuunnitelman 2023–2027, sekä rahoitus- ja sijoitustoiminnan perusteet hyvinvointialueelle.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen valtuutettuja kokouksessa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontuu Vantaan valtuustosalissa.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen (VAKE) aluevaltuusto kokoontui syyskauden toiseen kokoukseensa Vantaan kaupungintalon valtuustosaliin tiistaina 27.9.

Heti kokouksen avaamisen jälkeen vuorossa oli suljettu osuus, jonka aikana aluevaltuusto käsitteli aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimialajohtajan viran täyttöön liittyviä henkilöarviointeja.

Aluehallituksen pohjaesitys oli, että aluevaltuusto valitsee VAKEn aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimialajohtajan virkaan joko Kirsi Leväpelton tai Juha Sandbergin.

Kokouksen jatkuttua ja puheenvuorojen päätteeksi aluevaltuusto toimitti virkavaalin aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimialajohtajan virasta. Virkavaali toimitettiin suljettuna lippuäänestyksenä.

Vaalissa Kirsi Leväpelto tuli valituksi äänin 42–27.

Aluevaltuusto hyväksyi lisäksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen investointisuunnitelman 2023–2027, sekä rahoitus- ja sijoitustoiminnan perusteet hyvinvointialueelle.

Lisäksi aluevaltuusto päätti merkitä tiedoksi selvityksen toimenpiteistä,​ joihin aluehallitus on ryhtynyt/ryhtyy hyvinvointialueen tarkastuslautakunnan vuoden 2021 arviointikertomuksessa esitettyjen havaintojen ja huomioiden pohjalta.

Kokouksen esityslista kaikkine liitteineen on luettavissa hyvinvointialueen päätössivustolla https://vakehyva.cloudnc.fi/fi-FI.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on luettavissa kokonaisuudessaan päätössivustolla 4.10. klo 12 alkaen.

Lisätietoja

Timo Aronkytö

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
Hyvinvointialuejohtaja
timo.aronkyto@vantaa.fi

Avainsanat

Hyvinvointialue