Aluehallitus julisti hyvinvointialuejohtajan viran haettavaksi

Uutinen

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluehallitus kokoontui ensimmäiseen kokoukseensa tiistaina 15.3.2022.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluehallitus koolla

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluehallitus koolla

Aluehallitus päätti julistaa Vantaan ja Keravan hyvinvointialuejohtajan viran haettavaksi. Samalla päätettiin valtuuttaa HR-valmistelujohtaja viimeistelemään hakuilmoitus, ja valitsemaan sen julkaisukanavat.

Aluehallitus nimesi hyvinvointialuejohtajan rekrytointiryhmään seuraavat hallituksen jäsenet: Maarit Raja-Aho (kok.); Sirkka-Liisa Kähärä (sd.); Lauri Kaira (kok.); Antero Eerola (vas.); Olga Gilbert (vihr.); Pirkko Letto (sd.); Pirjo Luokkala (kesk.) ja Tanja Aidanjuuri (ps.). Rekrytointiryhmässä ovat lisäksi hyvinvointialueelta HR-valmistelujohtaja Anne Sivula; hallintovalmistelujohtaja Mikko Hokkanen, sekä ryhmän sihteerinä toimiva päätöksenteon valmistelupäällikkö Riikka Liljeroos.  

Kokouksen muita asioita olivat mm. edustajien nimeäminen lautakuntiin valtuustokaudelle 2022–2025 ja HUS-yhtymän perussopimusta koskeviin poliittisiin neuvotteluihin; eri jaostojen vaalien toimittaminen; valtuustovaliokunnan ja valtuustotoimikunnan asettaminen valtuustokaudelle 2022–2025, sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen palkkio- ja matkustussäännön käsittely.

Monet käsitellyistä asioista etenevät varsinaiseen päätöksentekoon aluevaltuuston kokoukseen, joka pidetään tiistaina 29.3.2022. 

Kaikki kokouksen asiakohdat ovat luettavissa pöytäkirjasta, joka julkaistaan tarkistuksen jälkeen hyvinvointialueen päätössivustolla osoitteessa https://vakehyva.cloudnc.fi/fi-FI.

Lisätietoja

Timo Aronkytö

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
Muutosjohtaja
timo.aronkyto@vantaa.fi

Avainsanat

HyvinvointialueSOTE-uudistus